De Ronde Zonnebril - Een All-Time Bestseller

De Ronde Zonnebril - Een All-Time Bestseller

Ronde brillen zijn altijd populair geweest. En dat zullen ronde brillen ook altijd blijven.

Sinds ik me kan herinneren dragen de celebrities op deze aardbol al ronde brillen. Natuurlijk dragen celebrities niet alleen een ronde zonnebril maar ook andere modellen met ronde monturen. Vaak is dit afhankelijk van het contract of de deal die ze hebben met een grote zonnebrillen producent. Een miljoenencontract voor Beyonce of Michael Jackson bepaalt wat ze wel of niet voor ronde brillen dragen. Maar ronde brillen zullen daar bijna altijd onderdeel van uitmaken.
 

Celebrities en ronde brillen, een onafscheidelijke combinatie!

Zoekend op het internet naar celebrities met ronde brillen kwam ik enorm veel voorbeelden tegen. Ik heb hieronder wat mooie afbeeldingen voor je geplaatst om je te laten zien wat ik bedoel. Ook kun je in een andere blog over gezichtsvormen meer lezen over gezichtsvormen die perfect zijn voor een ronde brillen.
 

ronde zonnebril-Beyonce Knowles  ronde zonnebril-bradley cooper  ronde zonnebril-jack nicholson  ronde zonnebril-joe jonas  ronde zonnebril-miley cyrus


ronde zonnebril-lady gaga  ronde zonnebril-sienna miller


ronde zonnebril-perez hilton   ronde zonnebril-Jennifer Lopez, Paris Hilton, Nicole Richie


Brillenkampioen heeft een ruim assortiment ronde brillen. Ook voor jou zit de perfecte ronde zonnebril er zeker weten tussen. Alle monturen zijn van prima kwaliteit en de prijs is zeer aantrekkelijk. Op die manier weet je deze zomer zeker dat je de plank niet mis slaat en succes hebt op het strand, het terras of in de winkelstraat!
 

>> Shop hier jouw ronde brillen, net als deze celebrities

Reacties

  1. Jaimy Jaimy

    Bedankt voor je reactie Natasja. Wij zijn ook helemaal fan Johnny Depp, inclusief mijzelf :)

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden