Jeroen Ging Een Goedkope Zonnebril Kopen Bij Brillenkampioen

Jeroen Ging Een Goedkope Zonnebril Kopen Bij Brillenkampioen

Wauw, het is alweer even geleden dat Brillenkampioen een blog schreef. Goedkope zonnebrillen, nerdbrillen, pilotenbrillen, houten zonnebrillen. Overal schreef BK al wel blogs over maar allemaal alweer een tijd geleden. Tijd om daar wat aan te doen!

 

Onlangs had ik zelf een nieuwe zonnebril nodig en ik wilde er niet al teveel geld aan uitgeven. Zo kwam ik voor een goedkope, betaalbare maar gave zonnebril uit op de website van Brillenkampioen. Ik heb toen 3 zonnebrillen besteld, er 2 gehouden en 1 geretourneerd naar Brillenkampioen (deze vond ik wat minder qua pasvorm, kan gebeuren). Brillenkampioen handelde mijn retour vragen keurig en snel af en ze hadden er al snel een tevreden klant bij. Maar er gebeurde nog meer. We raakten aan de praat (via email) over zonnebrillen, vakantie en ook over artikelen schrijven en bloggen. En zo kwam het dat ik nu mijn eerste blog schrijf voor Brillenkampioen, over een goedkope zonnebril. Tja, niet verkeerd. Zo kan het lopen. Ik weet niet hoe vaak ik een stukje zal schrijven maar dat zien we wel. Ik wil in deze blog even enkele van mijn favoriete modellen goedkope zonnebrillen aanhalen, zodat jullie weten wat mijn top-3 favorieten zijn.

Goedkope zonnebril 1.

Zonnebril Denzel vind ik een supergave zonnebril. Niet de goedkoopste in de shop maar goed, ik ga ook niet altijd voor goedkoop. Toch is nog geen 25 euro natuurlijk nog steeds een heel mooie prijs voor deze goedkope zonnebril, toch? Gave pilotenbril met blauwe spiegelglazen, lekker voor op het strand.

pilotenbril blauwe spiegelglazen

Goedkope zonnebril 2.

Orlando is een bruine zonnebril die me erg aanspreekt vanwege het mat bruine montuur. De glazen kijken superfijn en de bril zit lekker licht op mijn neus. Toppertje!

orlando mat bruine zonnebril

Goedkope zonnebril 3.

Deze zwarte zonnebril met een flattop design vind ik supertof. Kennelijk heeft de bril geen naam maar dat maakt niet uit, het gaat om de bril. Het montuur is vrij dik en de glazen zijn vrij donker maar dat vind ik juist fijn. Goed om je achter te verbergen en te beschermen tegen de zon. De glazen hebben net als de andere 2 brillen een UV-400 bescherming, iets wat je vandaag de dag toch wel wilt hebben.

 zwarte zonnebril flattop

Goed, hiermee een inkijkje in mijn favoriete modellen, allemaal te bestellen via de website van Brillenkampioen. Ow ja, ook wel handig om te weten. Je kunt betalen met iDeal maar ook achteraf met AfterPay. Ook wel handig, geen aanslag op je bankrekening als je nog niet weet of je alles wilt houden.

Genoeg voor nu in deze blog, hopelijk lees je snel meer blogs van mij!

Shop je goedkope zonnebril voor heren in de webshop.

Reacties

  1. Nick H. Nick H.

    Dat zijn hele leuke zonnebrillen. Ik zou graag 1 van de zonnebil modellen willen kopen, want heb echt 1 nodig die mijn ogen kunnen beschermen tegen de felle licht van de zon. Is er ook een <a href="https://www.babsee.com/leeszonnebril/">leeszonnebril</a> beschikbaar van 1 van de modellen?

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden