Een Heren Zonnebril kopen - Lees eerst deze tips!

Een Heren Zonnebril kopen - Lees eerst deze tips!

Een heren zonnebril kopen hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Als je tenminste enkele basiszaken in acht neemt.

Er is één ding wat wij mannen allemaal willen. En dat is de juiste heren zonnebril kopen die je écht goed staat. Althans, een heren zonnebril kopen waarvan we dénken dat deze fantastisch staat. Maar dat pakt vaak ook wel anders uit. Neem bij een heren zonnebril kopen de volgende punten écht goed mee bij je overweging want anders doe je misschien een miskoop.

Dus de vraag is, "Hoe kan ik de perfecte zonnebril kopen?" Er zijn zo veel opties en mogelijkheden, toch? Ik zal je mijn eigen persoonlijke inzicht en advies geven. Er zijn grofweg vier stijlen brillen die elke man zou moeten kennen en proberen. Dit zijn stijlen of designs die je altijd weer ziet en tegenkomt, in elke winkel of online winkel. Bekijk deze bril stijlen hieronder even en sla ze in je op.
 Meer over gezichtsvormen bij een heren zonnebril kopen

Het is waar dat bepaalde gezichtsvormen beter matchen met bepaalde montuurvormen. Ook over brillen en gezichtsvormen hebben we een artikel geschreven. Maar in de beginfase van het koopproces van een zonnebril kopen kun je dit beter even vergeten als je het mij vraagt. Kijk eerst eens naar je persoonlijke stijl bij het kopen van een heren zonnebril.
 

Het dragen van een heren zonnebril gaat verder dan bescherming van je ogen tegen de zon. Het is een uiting van wie je bent en wat je wilt uitstralen. Persoonlijk uitstraling is alles in deze. Uiteindelijk zul je veel meer plezier beleven aan een zonnebril die goed bij je past qua stijl dan van een zonnebril waarover een verkoper heeft gezicht dat deze goed bij je gezichtsvorm past. Een herenzonnebril kopen gaat over gevoel en stijl, niet over feiten of regels. En ja, een zonnebril kopen die zowel qua vorm bij je gezicht als qua persoonlijke stijl goed bij je past is natuurlijk helemaal top.


Zonnebril kopen voor jouw gezichtsvorm?

Bij iedere gezichtsvorm past een verschillend model montuur. Ook voor jouw heren zonnebril is er een model wat het beste bij jouw gezichtvorm past. De meest voor komende gezichtsvormen zijn rond, ovaal, hoekig en hartvorig. In een ander artikel kom ik nog terug op jouw gezichtsvorm en de juiste keuze montuur van jouw heren zonnebril.

 

Een heren zonnebril kopen met de juiste pasvorm qua neusbrug

De neusbrug is erg belangrijk voor de manier waarop de heren zonnebril wel of niet goed past. Je wilt niet dat de zonnebril te hoog op je gezicht zit, maar je wilt ook niet de zonnebril te laag op je gezicht zit. De brug van de zonnebril is zeer belangrijk om dit precies goed te krijgen.
 

De neusbrug is de afstand tussen de lezen of brillenglazen. Let daarop als je een heren zonnebril gaat kopen.


Een heren zonnebril kopen? Let goed op de kleur van het montuur

Nogmaals, kies echt de kleur die tot je verbeelding spreekt. Want dat ben jij, dat is jouw persoonlijke stijl. Maar als je écht wilt dat jouw heren zonnebril je een extra dimensie geeft dan is het goed om te letten op de kleur ervan. Een zonnebril kopen is niet moeilijk maar vergeliijk het maar een beetje met je haarkleur. De ene haarkleur past beter bij een bepaalde huidskleur dan de andere, toch?
 

Wij zijn benieuwd, wat is jouw favoriete kleur zonnebril? Laat hieronder een reactie achter hoe jij een heren zonnebril kopen ervaart, aan de hand van mijn tips.zonnebril kopen voor de kleur van jouw huid

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden