Een Vrouw Met Een Nerdbril - We Love It!

Een Vrouw Met Een Nerdbril - We Love It!

9 van de 10 mannen vinden strenge vrouwen met een secretaresse bril of nerdbril aantrekkelijk. Powervrouwen met een strenge sexy uistraling. Is deze look met nerdbril wat voor jou?Wat is een nerdbril eigenlijk?

De website van Wikipedia typeert een nerd als volgt:

Nerd is een pejoratieve term die wordt gebruikt voor (meestal jonge) mensen die afzijdig staan van de populaire 'mainstreamcultuur' van jongeren. Zij zijn vaak introvert en wars van activiteiten waarbij sociale status een belangrijke rol speelt. Zij zijn minder geneigd om mode en trends te volgen. Soms vanwege een sterke afkeer van de banaliteit van de grote groep, soms uit desinteresse, maar vaak omdat zij sterke eigen ideeën hebben over wat ze wel en niet leuk of belangrijk vinden. Een kleine groep ontleent daaraan een gevoel van trots en eigenwaarde. Het idee dat nerds strebers zijn met betrekking tot hun studie is vaak onjuist, maar omdat ijver en interesse niet 'cool' zijn onder jongeren, leidt dit tot de groepsperceptie dat degenen die dat anders zien strebers zijn.

Het is van belang te onderkennen dat het 'nerd-schap' zelden door nerds wordt nagestreefd. Het is de meerderheid die dit etiket plakt op individuen die weinig gevoelig zijn voor sociale druk en die hun gang gaan los van wat de meeste van hun leeftijdgenoten bezighoudt. Deze meerderheid schept daarmee een afstand die de nerd zelf niet noodzakelijkerwijs zoekt. De nerd gaat meestal pragmatisch om met zijn relatieve sociale isolatie: hij heeft er niet om gevraagd, maar tegelijkertijd schept het de afstand waarbinnen hij zich meer onbekommerd kan bezighouden met de zaken die hem wel interesseren. Daardoor zijn zij in hun latere leven vaak succesvol.

 

"Of een persoon wel of geen Nerd is wordt dus kennelijk bepaald door zijn sociale status, zijn uiterlijk, zijn vriendenkring, hoe serieus hij met iets bezig is, etc."

Dit is slechts een subjectief gegeven en eigenlijk een verouderde typering. Vandaag de dag is het woord nerd een verkeerd woord wat wat mij betreft niet meer bestaat maar voor het gemak nog wel gebruikt wordt. Een nerdbril heeft niets meer te maken met iemands sociale status, vriendenkring of interesses. Het geeft veel meer aan dat die persoon bezig is met uiterlijk, fashion en looks.
 

Allemaal mooi en wel, deze theorieën over nerds en de nerdbril. Wanneer ik de deur uit ga met mijn strenge nerdbril dan krijg ik op straat enorm veel blikken van mannen en dat vind ik veel leuker :)

Natuurlijk hangt één en ander er ook vanaf hoe ik mezelf style en kleed maar wanneer ik mijn best doe om het geheel op mekaar af te stemmen dan werkt dat zeker. Voor het combineren van je nerdbril met de juiste make-up moet je maar eens deze video Make-up met Nerdy Bril van LiveLifeGorgeous bekijken.


Als tip bij het dragen en combineren van een nerdbril wil ik je meegeven om niet te bang te zijn om je stijl "dik" aan te zetten. Maak de hele look compleet met de juiste hairdo, goede make-up (felle rode lippenstift doet het ook goed) en een kledingkeuze die er helemaal bij past. Er zijn geen regels en ga lekker helemaal los met het creeëren van je eigens stijl met een sexy nerdbril erbij.
 

Heb jij dit ook weleens ervaren? Kies hieronder je favoriete sexy look en en bestel deze direct in onze categorie nerdbrillen

Sexy Nerdbril

 Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

Sexy Nerdbril

 Bron: Lurk&Perv
 

Laat hieronder een reactie achter. Heb jij al een Nerdbril?
 

Reacties

  1. Jermaine Jermaine

    Supersexy dames inderdaad met die leuke nerdbrillen op. Ga er zeker ook eentje bestellen. Leuk om een andere look te creëren!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden