Een Zonnebril Bestellen - Let Hierop Als Je Een Zonnebril Gaat Bestellen

Een Zonnebril Bestellen - Let Hierop Als Je Een Zonnebril Gaat Bestellen

Ga je een een zonnebril bestellen? Je weet zelf prima welke stijl je voorkeur heeft. Maar let op: kies een zonnebril die past bij je huidskleur.

Het is handig om te weten wat voor soort huidskleur je hebt. Niet alleen om je huid en ogen beter tegen de zon te beschermen maar ook om beter te mix-and-matchen. Want een zonnebril bestellen en dragen doe je ook om zo goed mogelijk voor de dag te komen en er leuk uit te zien. Je zonnebril wil je natuurlijk afstemmen op je kleding, je make-up en je haarkleur een haarstijl. Zelfs je schoenkeuze past dan bij je zonnebril. Een zonnebril bestellen doe je niet zomaar, denk na over wat je koopt.

Je dient jezelf de volgende vragen te stellen wanneer je gaat shoppen voor een zonnebril. Ben je casual of sportief? Draag je de zonnebril vaak in de auto tijdens je werk? Of ben je een echte fashionista en wil je een zonnebril bestellen voor een echte celebrity look? Ben je een slordig type die zijn zonnebril snel kwijt is? Of ga ik een zonnebril bestellen waarvan ik weet dat ik deze na een paar maanden al kwijt ben. Of beschadigd is.

 

Stap 1 bij een zonnebril bestellen. Heb je een koele of een warme type huidskleur?

Heb je een koel type huidskleur?

Je hebt dan een blauw/roze huidtint met lichtblauwe aderen. Wanneer je snel op het strand in de zon verbrand heb je een lichtere en koel type huidskleur.

Heb je een warm type huidskleur?

Dan heb je vaak een geel/koperen/donker type huidstint met groene aderen. Je bent het hele jaar door wel gebruind en je verbrand niet zo snel in de zon.
 

Stap 2 bij een zonnebril bestellen. Kies een zonnebril die past bij je huidtint.

De kleur van een zonnebril bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds de kleur van het montuur en anderzijds de kleur van de lenzen of brillenglazen. Sommige monturen zijn van kunststof, anderen van metaal. De lenzen of brillenglazen zijn van glas of van plastic. Spiegel zonnebrillen hebben brillenglazen met een kleur. Gebruik onderstaande kleurengids om de juiste kleur zonnebril te kopen die past bij jouw type huidtint.

Zonnebril bestellen voor warme huidtinten


Zonnebril bestellen voor warme huidtintenGa jij een zonnebril bestellen die past bij jouw type huidtint? Bekijk in de shop >>

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden