Een Zonnebril Over Je Gewone Bril Heen - Een Overzet Zonnebril

Een Zonnebril Over Je Gewone Bril Heen - Een Overzet Zonnebril

Een zonnebril over je gewone bril heen. Met gemak en veel comfort maak je van je bril een zonnebril.

Een overzet zonnebril is een zonnebril die je over je gewone bril heen kunt zetten en dragen. Je draagt op dat moment dus twee brillen tegelijk, over elkaar heen. Dit lijkt erg onhandig en ongemakkelijk maar ik verzeker je dat dit erg makkelijk werkt en ook nog eens comfortabel zit. Op deze manier verander je in een handomdraai je bril op sterkte in een zonnebril.

zwarte overzet zonnebril   bruine overzet zonnebril

Voor wie is een zonnebril voor over je gewone bril heen?

Een overzet zonnebril is ideaal voor mensen die liever hun eigen bril op sterkte op houden en niet steeds van brillen willen hoeven wisselen. Een overzet zonnebril is hier ideaal voor. Je plaatst de overzet zonnebril over je gewone bril heen en je bent klaar om te gaan!

Overzet zonnebrillen van Brillenkampioen

De overzet zonnebril die Brillenkampioen in het assortiment heeft is een zonnebril voor over je gewone bril en van uitstekende kwaliteit. De zonnebril heeft gepolariseerde glazen en biedt een perfecte UV-400 bescherming voor je ogen. Zo heb je altijd een goede zonnebril bij de hand en zijn je ogen optimaal beschermd. Dit model is er in bruin en zwart. Kleuren die altijd te combineren zijn. De overzet zonnebril modellen van Brillenkampioen zijn unisex, dus een one-size-fits all, zowel voor mannen als voor vrouwen.

Koop zo'n handige zonnebril voor over je gewone bril in onze shop.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden