Een Zwarte Zonnebril - 6 keer Inspiratie voor een zwarte zonnebril

Een Zwarte Zonnebril - 6 keer Inspiratie voor een zwarte zonnebril

Een zwarte zonnebril is een must-have voor iedere vrouw. Sterker nog, eigenlijk zou je van elk hip model een zwarte variant moeten hebben zodat je altijd lekker kunt combineren.

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb de winter in mijn hoofd al afgelsoten. Ik ga me lekker voorbereiden op de aankomende lente en het bijbehorende weer. Lekker zonning en fris, luchtige kleding en natuurlijk een zwarte zonnebril.

Om mezelf en jou te inspireren heb ik hieronder wat gave kledingkeuzes gezet, in combinatie met een zwarte zonnebril. Wellicht geeft je het ideeën voor je eigen look. Combineer gewoon met de kledingstukken die je al thuis hebt hangen of shop voordelig de bijbehorende items in één van je favoriete winkels. Natuurlijk shop je bij Brillenkampioen een bijpassende zwarte zonnebril :)

 

#1. Zwart/wit geblokte jumpsuit met bloemenprint, zwarte handtas, zwarte halfhoge laarsjes, zwarte vilten hoed en zwarte zonnebril, Wayfarer style.
 

zwarte zonnebril

 

#2. Gele pumps, beige/zwart/groene broek, beige/zwarte zomerjas, grote zwarte tas en zwarte zonnebril, model cat-eye.
 

zwarte zonnebril

 

#3. Zwarte instappers met zilveren gesp, zwarte skinny broek, gestreept shirt, zwarte tas en grijs vest.
 

zwarte zonnebril"Een zwarte zonnebril is een must-have mode accessoire voor iedere vrouw..."

 

#4. Pumps met punt, lichte jeans, roze sweater met blouse eronder, blauwe handtas, matchende zwarte zonnebril, model Wayfarer met blauwe spiegelglazen.
 

zwarte zonnebril#5. Sporty Chic met sportieve grijze New Balance schoenen, kort zwart leren broekje, grijze wollen trui, grote zwarte tas en lekkere blauw/zwarte jas. Dit alles in combinatie met een zwarte zonnebril, groot model.
 

zwarte zonnebril#6. Wijd vest, zwart/blauw gestreept, vilten zwarte hoed, zwarte clutch en zwarte zonnebril, model zwarte ronde zonnebril.
 

zwarte zonnebril

 

Hopelijk heb ik je hiermee alvast wat ideeën gegeven voor het aankomende voorjaar. Ik weet het, het is pas februari, maar ik kan niet wachten op het voorjaar. Deze plaatjes en inspiratiebronnen geven mij altijd weer een extra boost om ergens naartoe te leven!
 

Heb je vragen over de combinatie van bepaalde kleding items, eventueel in combinatie met een zwarte zonnebril, stel je vraag dan hieronder en ik beantwoord deze of ik wijd er zelfs een nieuwe blog aan.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden