Een Zwarte Zonnebril - Zo Draag Je De Zwarte Zonnebril Stijlvol

Een Zwarte Zonnebril - Zo Draag Je De Zwarte Zonnebril Stijlvol

Fashion draait om persoonlijk stijl. Maar soms heb je gewoon wat inspiratie van anderen nodig. Hieronder geef ik je 10 voorbeelden van hoe je een zwarte zonnebril combineert met een stijlvolle outfit.

Zwart is een kleur die altijd goed combineert. Dat geldt niet alleen voor zwarte zonnebrilllen maar eigenlijk voor alles. Of het nou gaat om een auto, een gadget, fashion of een paar sneakers. Zwart is en blijft dé kleur voor een uitstraling die fantastisch combineert en waarmee je altijd goed zit. De zwarte zonnebril blijft ook altijd hip en trendy.

Over de kleur zwart bestaat tevens een stukje psychologie. Wanneer je graag zwart draagt, ben je waarschijnlijk een sterk en daadkrachtig persoon. Je houdt ervan om de leiding te nemen. Vaak houd je je gedachten voor je om zo de leiding te houden. Zwart is een makkelijke kleur om je in te "verschuilen". Bijvoorbeeld achter een zwarte zonnebril. Een zwarte zonnebril verbergt je gelaatsuitdrukking en je emoties, een perfecte dekmantel!


Nog enkele tips voor het dragen van zwart in combinatie met een zwarte zonnebril

  • Draag minder zwart als je gevoelig bent voor depressiviteit. of als je opgemerkt wilt worden en flexibel en ruimdenkend wilt overkomen. Combineer bij behoefte met een zwarte zonnebril om je lekker achter te verbergen.
  • Draag meer zwart als je je diepste emoties niet wilt tonen. Als je je kwetsbaar of in de war voelt, kan zwart je een veilig gevoel geven. Een zwarte zonnebril kan je daarbij helpen.

 

 

 

 


"Ik heb nog nooit een zwarte zonnebril gezien die niet combineerde, 
met welke kledingstijl dan ook..."

 

 

 

 

 

 

 

Dus wanneer je er op je best uit wilt zien scoor je één van deze gave kledingstukken en match je er een gave zwarte zonnebril mee. Shop een zwarte zonnebril bij Brillenkampioen.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden