Komono, The Brand...

Komono, The Brand...

In 2009 werd het merk Komono opgezet door de Belgische ontwerpers Raf Maes en Anton Janssens. Met Komono maken zij Komono horloges en Komono zonnebrillen met een retro-futuristische inslag die je zintuigen doen prikkelen en waarvan je denkt "HEBBEN"!


Over Komono en Komono Zonnebrillen
Over de hele wereld zijn mensen met behulp van merken bezig om hun stijl en identiteit te uiten. De merken waarmee je jezelf associeert helpen bij het bepalen van de persoon die je bent of wilt zijn. Deze merken kunnen worden gekoppeld aan allerlei producten, maar binnen de modewereld (van ontwerper tot retailer) worden accessoires steeds belangrijker. Het accessoire segment wordt meestal gedeeld door een keuze tussen dure producten met een hoge merkwaarde en goedkopere producten met een lage merkwaarde. Komono is een accessoire merk dat haar premium merkwaarde met betaalbare én hoogwaardige producten combineert. Door voortdurend de Komono zonnebrillen collectie te voorzien van nieuwe ontwerpen blijven ze trendy, zodat de consument zijn look up to date kan houden en de winkelier zijn voorraad fris en relevant kan houden.

Komono zonnebrillen

Komono zonnebrillen

Komono zonnebrillen

Komono zonnebrillen

Komono zonnebrillen

Komono zonnebrillen

Doel van het merk Komono en Komono zonnebrillen

Komono zonnebrillen wil high-end, innovatieve accessoires en trends toegankelijk en betaalbaar maken. En dat op een wereldwijde schaal. Dit is de wereldwijde doelstelling die het merk Komono met onder andere Komono zonnebrillen, maar ook Komono horloges, nastreeft. Een echt positionering statement zal in de nabije toekomst moeten worden bepaald door de Komono zonnebrillen organsatie. Komono wil in elk geval accessoires en trends toegankelijk maken voor het grote publiek door deze allereerst aan te bieden aan de "early adopters". Deze biedt Komono een ruime keuze aan betaalbare, hoogwaardige producten met een hoge merkwaarde.
 

Merkbelofte en grondbeginselen van Komono en Komono zonnebrillen
Komono zonnebrillen biedt kwaliteitsproducten met draagbare, "eigen" designs, tegen betaalbare prijzen. Beloofd! Komono combineert zorgvuldig samengestelde retro- en hedendaagse elementen om toegankelijke ontwerpen te maken. Deze ontwerpen zijn helemaal gebaseerd op de huidige samenleving. Komono zonnebrillen wil haar klanten het Komono-gevoel geven Komono-klanten maken deel uit van de Komonisten gemeenschap. Komono werkt alleen samen met mensen en merken die de Komono story begrijpen en respecteren. Het Komono verhaal moet passen bij hun eigen ik of merk. Dit is erg belangrijk voor de Komono zonnebrillen.
 

Enkele bijzonderheden voor de Komono zonnebrillen drager
Komono zonnebrillen zijn geestig. Komono is intelligent maar neemt zich niet al te serieus.
Komono zonnebrillen zijn voor de Komonisten. Komono nodigt mensen uit om deel te worden van hun gemeenschap. Komono nodigt mensen uit om Komono deel van hun eigen verhaal te maken. Sommigen snappen het, sommigen niet. Dat is prima.
Komono zonnebrillen inspireren om anders te zijn, anders te denken dan de basis, de alledaagse barrière te doorbreken en unieke ervaring te bieden. Komono zonnebrillen proberen de huidige "zeitgeist" te vangen in haar ontwerpen en in de manier waarop het deze ontwerpen presenteert.

Wij zijn Komono, jij ook? Bekijk alle Komono zonnebrillen bij Brillenkampioen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden