Met een Houten Zonnebril de zomer tegemoet

Met een Houten Zonnebril de zomer tegemoet

De houten zonnebril was in 2013 ineens een trend. Zomaar overgekomen en ineens heel populair. En de houten zonnebril trend zet gewoon door. Doe je mee?

Een houten zonnebril koop je niet zomaar. Dat doe je met een reden. Omdat je anders wilt zijn. Uniek. Trendy. Of hip. Misschien wel duurzaam. Een houten montuur is het allemaal tegelijk. Met een houten zonnebril maak je een statement en laat je zien "ik ben onderscheidend" en "I care".

Een houten zonnebril kun je het eenvoudigst en voordeligst online kopen. Er zijn ondertussen behoorlijk wat aanbieders en de modellen lijken allemaal redelijk op elkaar. Wel is er aardig wat prijsverschil en dat is toch wel een reden om even goed rond te kijken alvorens zomaar wat te kopen. Ook de herkomst en de achterliggende gedachte over duurzaamheid en natuurbehoud is overal nagenoeg identiek.

houten zonnebril

Duurzaamheid van de houten zonnebril
Hout is een natuurproduct. Er zijn honderden soorten hout en ieder stuk hout is anders, afhankelijk van de leeftijd en de nerven. Dit maakt iedere houten zonnebril uniek en bijzonder. Hout is makkelijk recyclebaar en gaat lang mee. De zonnebrillen worden met de hand gemaakt van hout wat afkomstig is uit de bossen van China. Er wordt pas een houten zonnebril verkocht wanneer er genoeg nieuwe aanwas van bomen is.


Kobayashi als brand voor de houten zonnebril
De houten zonnebril collectie van Brillenkampioen is op de markt gekomen onder de naam Kobayashi. Deze naam vind je ook terug in de pootjes van het montuur. Het merk is reeds zo bekend dat je velen met dit merk ziet lopen. Toch is het merk voor de houten zonnebril nog steeds behoorlijk exclusief.
 

Celebrities met een houten zonnebril
Ook de celebrities in binnen- en buitenland ontdekken langzaam de houten monturen. In Nederland was het Daphne Deckers die in een televisieprogramma aandacht schonk aan de unieke zonnebrillen. Maar ook in Hollywood ontdekken acteurs, actrices en andere bekendheden de houten design, daar bekend als wooden sunglasses.

houten zonnebril

Kijk in de webstore voor de diverse modellen van een houten zonnebril.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden