Pilotenbrillen en Aviators - Shop these!

Pilotenbrillen en Aviators - Shop these!

Momenteel zijn Pilotenbrillen erg populair, waarschijnlijk is het je wel opgevallen in het straatbeeld. En dit zal altijd zo blijven. Het grootste pluspunt is de stoere stijl die de Pilotenbrillen kenmerkt.


De pilotenbril, ook wel aviator bril genoemd, is een mode-accesoire wat door veel bekende personen wordt gedragen. Veelal van een bepaald merk als Ray-Ban maar ook modellen geïnspireerd op de Aviator. Dit zijn vaak erg dure brillen van wel 100 tot meer dan 200 Euro. Het is helemaal niet nodig om zo'n dure merkbril te kopen. Betaalbare pilotenbrillen zijn vaak net zo goed. Deze pilotenbrillen hebben UV-werende glazen en prima brilmonturen. Voor hetzelfde budget koop je de hele collectie pilotenbrillen in alle kleuren die er verkrijgbaar zijn. En je wilt graag kunnen wisselen toch? Zonnebrillen zijn net als schoenen; je kunt er nooit genoeg van hebben.

Pilotenbril-strand

Pilotenbril van Ray-Ban
Pilotenbrillen bestaan al heel lang. Ray-ban is het merk wat de pilotenbril toendertijd heeft uitgevonden.
Pilotenbrillen werden gepromoot in de geweldige film Top Gun met acteur Tom Cruise. De zogenoemde aviator is in de jaren '60 een populair model geworden. Maar zelfs nu in de 21e eeuw zijn pilotenbrillen nog steeds een goede klassieker.

Pilotenbril en celebrities
Veel bekende merken hebben de afgelopen jaren het populaire model in hun collectie opgenomen. Pilotenbrillen worden veel aangeboden en celebrities zijn de Pilotenbrillen gaan dragen. Zo komt het dat het een populair model is geworden. Het ontwerp van deze brillen was in die tijd erg belangrijk, zodat piloten de brillen makkelijk op en af konden zetten tijdens het vliegen. Het model kenmerkt zich door de druppelvormige glazen. Er worden ook pilotenbrillen verkocht met een kunststof of lederen brug boven de neusbrug van de pilotenbril. Dit zijn de luxe pilotenbrillen en over het algemeen iets duurder.

pilotenbril

pilotenbril

pilotenbril mannenPilotenbril voordelen
Het voordeel van een pilotenbril is dat hij groot is zodat je ogen goed beschermt worden door de grote glazen. Waar moet je verder op letten als je een pilotenbril koopt? Een pilotenbril is een bril die voor veel mensen makkelijk is om te dragen. Hij staat je al snel heel goed. De kleur is misschien wel één van de belangrijkste dingen. Pilotenbrillen worden in verschillende kleuren aangeboden, vaak ook met spiegelglazen. Klassieke pilotenbrillen zijn vaak goudkleurig met grijs/groene glazen. Deze zorgen voor een contrast verhogend beeld. Let er ook op of de glazen voldoende UV wering bieden.
 

Veel plezier met het shoppen van, bekijk de betaalbare pilotenbril in onze shop.
 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden