Klantenservice
De klantenservice van Brillenkampioen is 7 dagen per week en 24 uur per dag per e-mail bereikbaar. We streven ernaar om je mail altijd binnen 24 tot 48 uur te beantwoorden. Per e-mail kun je ons bereiken via [email protected]Je kunt ons ook een bericht sturen door het formulier in te vullen. Wees zo nauwkeurig mogelijk met je vraag zodat we deze zo goed mogelijk kunnen behandelen.

Kwaliteit Garantie
Brillenkampioen staat garant voor de beste kwaliteit. Wij bieden een zo goed mogelijke prijs/kwaliteit verhouding, je krijgt producten van top kwaliteit voor een betaalbare prijs. Naast enkele bekende merken die wij voeren bieden wij ook onze eigen white-label merken. Door een selectie van deze producten garanderen wij dat dit top kwaliteit producten zijn.

Garantiebeleid
De wettelijke garantie is altijd van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene moet doen wat je er als consument in alle redelijkheid van mag verwachten.

Wij doen altijd ons uiterste best om u de beste producten te leveren, door verschillende controles en steekproeven. In een enkel geval kan het zijn dat u toch een beschadigd product ontvangt. Dit willen we zo snel mogelijk oplossen. Brillenkampioen staat garant voor uw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. De garantie kan per product verschillen, maar doorgaans wordt het afgehandeld middels vervanging, reparatie of terugbetaling. In sommige gevallen kunt u aanspraak maken op fabrieksgarantie. Voor meer informatie over dit en andere garantievragen kunt u terecht bij onze klantenservice op service[@]brillenkampioen.nl.

Oneigenlijk gebruik
De garantie op een product kan vervallen bij val-, stoot-, of waterschade. Dit geldt tevens als het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel ligt. In deze gevallen kan er geen aanspraak gemaakt worden op kosteloos herstel of vervanging.  Het vervolgproces is een vrijblijvende prijsopgave voor herstel. Hier kunt u mee akkoord gaan of afzien van verdere afhandeling. Wanneer er voor gekozen wordt om af te zien van verdere afhandeling, kunnen we het artikel op jouw kosten terugsturen of laten we het vernietigen.