• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Je kunt op verschillende manieren een betaling verrichten op www.brillenkampioen.nl. Dit gebeurt echter altijd binnen een beveiligde omgeving. Brillenkampioen werkt samen met betaalprovider Mollie. Omdat Brillenkampioen een handelsnaam is van Stool Commerce doet u uw betaling ten gunste van Stool Commerce. Wij garanderen dat u zonder extra kosten veilig op onze site kunt betalen.

IDEAL
Als u bankiert via internet bij de Rabobank, ABN AMRO, SNS bank, Fortis of ING bank, kunt u via onze site op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling regelen. Een elektronische betaling via internet is te vergelijken met een PIN-betaling in een winkel. Na het plaatsen van uw bestelling, kiest u voor de betaalmethode IDEAL. Er opent zich een pagina waarin u de bank waarbij u online bankiert kunt selecteren. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Als u voor deze snelle betaalwijze kiest kunnen wij zo spoedig mogelijk uw bestelling in behandeling nemen.

PayPal
Ook is het mogelijk om via PayPal een bestelling in de  webwinkel te plaatsen. Om te betalen met PayPal heeft u geen PayPal account nodig. PayPal is de veilige, complete en gratis manier van online betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden door u aan te melden op de website van PayPal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling bij brillenkampioen.nl komt u automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met u PayPal-account en volg de instructies. Hoe eerder uw betaling bij ons binnen is, des te sneller wij uw bestelling in behandeling kunnen nemen.

Creditcard
Betaal bij Brillenkampioen.nl eenvoudig met je creditcard van MasterCard, Mastro of Visa. Online betaalgemak voor zowel onze nationale als internationale klanten.

Bankoverboeking
Met een bankoverboeking betalen betekent dat je, na het invoeren van je bestelling, eerst het totaalbedrag zelf overmaakt op de rekening van Brillenkampioen. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van je bank of de traditionele overschrijvingskaart. Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houdt rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit je orderbevestiging. Na ontvangst van je betaling versturen wij je bestelling.

Bankgegevens Brillenkampioen:

Bank: ABN AMRO 57.15.30.036
IBAN: NL73ABNA0571530036
BIC: ABNANL2A

BanContact/MisterCash
De online betaalmethode voor onze Belgische klanten welke bij een van de volgende banken zijn aangesloten: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank of VDK Spaarbank. Bestellingen welke zijn betaald met BankContact/MisterCash betalingen worden doorgaans dezelfde dag verwerkt en verzonden.

Sofort Banking
Veilige online betaalmethode voor Duitse klanten welke bij de grotere Duitse banken zijn aangesloten. Bestellingen welke zijn betaald met Sofort Banking betalingen worden doorgaans dezelfde dag verwerkt en verzonden. Kijk voor meer informatie op de website van Sofort Banking.

Achteraf betalen met AfterPay
AfterPay voert voor Brillenkampioen het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 100,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 200,-.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.