• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & Retourneren

Brillenkampioen streeft ernaar om jou als klant optimaal tevreden te stellen met een goed product, goede informering, en aantrekkelijke prijzen. Mocht je bestelling onverhoopt toch niet naar wens zijn dan zullen we er alles aan doen om dit te verhelpen.

Verzending

Brillenkampioen verzend haar producten met Post NL. Post NL is een betrouwbare post- en pakketvervoerder voor zendingen in binnenland en buitenland. Brillenkampioen verzend de brillen zowel per brievenbuspost als per pakketzending, die keuze is aan jou in het bestelproces. Brillen met transparante glazen en zonnebrillen gaan, mits besteld vóór 16:00 uur, dezelfde dag met de pakketvervoerder mee.

 

Verzending per Brievenbuspost

Wanneer je kiest voor een zending per brievenbuspost dan heeft dit voordelen en nadelen. De verzendkosten zijn laag, slechts EUR 1,95, en je zending wordt altijd afgeleverd, ook als je niet thuis bent want deze gaat gewoon in je brievenbus. Het nadeel is dat je zending niet te traceren is via track & trace en niet is na te gaan of en wanneer je zending is afgeleverd.


Verzending als Pakketzending

De kosten voor een zending als pakketzending zijn EUR 6,95 binnen Nederland. Het voordeel is dat je zending volledig te volgen is via track & trace en dat de aflevering gegarandeerd en snel is. De zending wordt bij niet-thuis bij je buren geprobeerd af te leveren. Wanneer dit niet lukt kun je je bestelling afhalen op het postkantoor.


Retourneren van je Bestelling

Is je bestelling niet naar wens of zoals deze moest zijn? Jammer, kan gebeuren. Terugsturen of ruilen kan altijd, mits je aan de voorwaarden hiervoor voldoet. Na ontvangst van je bestelling heb je het recht de bestelling binnen 14 dagen terug te sturen.

Het retourneren van je bril of zonnebril is op eigen kosten. Mocht je bestelling beschadigd afgeleverd zijn dan zullen we je verzoeken deze te retourneren en zullen we een nieuw artikel opsturen. Je dient de retourzending wel altijd eerst aan te melden via [email protected] onder vermelding van je naam, ordernummer en besteldatum. Ook de reden van retourneren horen we graag van je zodat we onze shop kunnen verbeteren voor je. Natuurlijk dient je retour ook in nieuwstaat en opnieuw verkoopbaar bij ons aan te komen.

Je kunt je bestelling - voorzien van een kopie van de pakbon of factuur - retour sturen aan:

Brillenkampioen
Afd. Retouren
Donsvlinder 27
3544 DP  Utrecht